Hunddagis

Hundar behöver precis som människor få känna trygghet, tillit och få vara fri att vara den man är. Genom att jobba metodiskt med struktur och rutiner, skapar vi på LEVA en tydlighet både för oss som jobbar i verksamheten och för hundarna. Vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar likväl som varje hunds förutsättningar och behov. Att jobba på dagis följer en tydlig rytm, men det präglas även av årstid och gruppens sammansättning. Vi går ut med hundarna två gånger per dag och så behöver de, precis som vi tvåbenta, få utrymme att äta och att vila. Över tid lär vi känna hundarna och precis som med mänskliga vänner kommer du att vara efterlängtad från de hundkompisar du blivit vän med.


Klicka på knappen så kan du läsa mer om hur Hundpasset beskriver en dag!


Hundlära

En gång i veckan samlas vi för att lära oss mer om hundar utifrån olika perspektiv. Att rusta var och en inför dagispromenaderna är viktigt - för det är en del att tänka på. Vi får även lära oss mer om olika raser, samspel hund/människa, årstidsrelaterade skillnader, mm


Skapande / Produktion

Ibland finns det efterfrågan på mer unika produkter till de håriga familjemedlemmarna. Som svar på det är vi en del av produktionen på plats - tillsammans gör vi halsband, koppel, kläder, leksaker, snuffelmattor och hundgodis att ha till försäljning i butiken.

Hundcafé

Vi på LEVA tror på möten. Vi vet att det finns många människor som längtar efter mer kontakt med djur och andra människor. Tack vare vårt sammanhang på LEVA, med hundar och människor, öppnar vi upp för detta unika hundcafé för alla som vill ta del av det. 

Genom att bjuda in till Café (LEVA / Hundpasset) möjliggör vi för förbehållslösa möten mellan både hundar och människor, men inte minst för tillfällen att även avnjuta goda bakverk som är tillverkade på plats. 

På caféet finns tillfälle att vara med och göra fint i lokalerna, baka gott till både människor och hundar, servera, diska, ta betalt och allt annat som ingår i en caféverksamhet.


Djurbutik

I anslutning till hundhallen och caféet finns det en liten djurbutik med katt-, hundmat och annat som de fyrbenta vännerna uppskattar och behöver. 

Vi hjälps åt att hålla ordning och fint butiken, vi möter upp och hjälper kunder, vi ta betalt, prismärker och plockar upp varor mm.


Hundträning

Kommunikation är något som utmanar oss alla - människor emellan och mellan hund och människa. Kroppsspråk, ordval och tonfall - allt gör skillnad. 

Vi övar tillsammans och lär oss mer om oss själva och våra fyrbenta vänner. 

Tillsammans med hundarna växer vi i tydlighet.


Hundtrim

I samarbete med Jenny på Delicious D&D och Hundpasset hundhallen, så hjälper vi till och fixar med div. 


Hundhall

Hundpasset hyr ut hundhallen och inför uthyrning hjälper vi till att ställa i ordning. Bland annat så ordnar vi fika, ställer iordning banor av olika samt städar och håller ordning.


LEVA
Lekfullhet  -  Engagemang  -  Vänlighet  -  Ansvar