Hunddagis

Hundar behöver precis som människor få känna trygghet, tillit och få vara fri att vara den man är. Genom att jobba med struktur, rutiner och arbetssätt skapar vi på LEVA en tydlighet både för oss som jobbar i verksamheten som för hundarna. Vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar likväl som varje hunds förutsättningar och behov. Att jobba på dagis följer en tydlig rytm, men det präglas även av årstid och gruppens sammansättning. Vi går ut med hundarna två gånger per dag och så behöver de, precis som vi tvåbenta, få utrymme att äta och att vila. Över tid lär vi känna hundarna och precis som med mänskliga vänner kommer du säkert att vara efterlängtad från de hundkompisar du blivit vän med…..


Klicka på knappen så kan du läsa mer om hur Hundpasset beskriver en dag!

Hundhallen

Hundpasset hyr ut hundhallen och i den hjälper vi till. Ska det till exempel vara en kurs i hallen förbereder vi för det, ordnar fika eller ställer iordning en bana för hund-agility samt städar och håller ordning.

Hundcafé

Vi på LEVA tror på möten. Vi vet att det finns många människor som längtar efter mer kontakt med djur och andra människor.Tack vare LEVA:s sammanhang av hundar och människor vill vi såklart möjliggöra detta unika hundcafé för alla som vill ta del av det. Genom att bjuda in till Café (LEVA / Hundpasset) möjliggör vi för förbehållslösa möten mellan både hundar och människor och inte minst ett tillfälle att avnjuta goda bakverk som bl.a. är tillverkade på plats. På caféet finns tillfälle att vara med och göra fint i lokalerna, baka gott till både människor och hundar, servera, diska, ta betalt och allt annat som ingår i en caféverksamhet.

Djurbutik

I anslutning till hundhallen och caféet finns det en liten djurbutik med katt och hundmat samt annat som de fyrbenta vännerna uppskattar och behöver. Ibland finns det efterfrågan på mer unika produkter till djuren, då kommer vi tillsammans kunna skapa halsband, koppel, kläder, leksaker och hundgodis att ha till försäljning i butiken. Vi hjälps åt att hålla butiken iordning, ta emot och hjälpa kunder, ta betalt samt prismärka och plocka upp varor mm.


Hundtrim

Textbearbetning pågår