Västerhaninge

Hunddagis


Hunddagiset Hundpasset är vår samarbetspartner, och vi utför promenader med deras hundar samt våra egna verksamhetshundar både på förmiddagen och eftermiddagen i det vackra närområdet. På Hundpasset finns det en mängd olika sysslor, och för den som är intresserad finns även chansen att få praktisera där för att fördjupa sina kunskaper.

Hundcafé


Vårt hundcafé håller öppet två gånger i veckan. För de som är nyfikna på att arbeta i caféet erbjuds en möjlighet att delta. Vi förbereder och bakar godsaker för både människor och deras fyrbenta vänner. Efteråt arrangerar vi fikastunden där vi serverar våra bakverk till alla besökare, vare sig de har två eller fyra ben. Vi ser också till att det finns en rolig aktivitet för hundar och deras ägare, som vi tillsammans förbereder. På särskilda högtidsdagar, som Halloween eller Alla hjärtans dag, skapar vi temabaserade banor för extra festlighet.


Butik


I vår lilla butik som har hundfoder, hundgodis, hundkläder och en och annan kattsakmm finns det möjlighet att få hjälpa till att hålla ordning, prismärka och hjälpa kunder.


Produktion/skapande


Vi producerar olika saker som ofta har hundtema. Bland annat gör vi våra populära snuffelmattor som säljs i butiken och beställs av andra hundhallar. Ljuslyktor till hundcafeét.BesöksadressÅbyplan

137 34 Västerhaninge