Här har du möjlighet att komma riktigt nära hundar och natur.

På LEVA och Hunddagis Hundpasset, som är vår främsta samarbetspartner, finns det varje dag många olika uppgifter att jobba med som har med hundar att göra. I jobbet på Hunddagis har vi också mycket mystid med hundarna för att lära känna dem, två gånger per dag går vi på promenad och rastar hundarna, vi ger dem mat samt städar i deras rum.


Det finns också möjlighet att arbeta med att hålla ordning i hundhallen och att jobba i hundcaféet som har öppet några dagar i veckan. I direkt anslutning finns butiken där hund- och kattleksaker säljs, där du också har möjlighet att prova på butiksarbete.

Oavsett hur mycket kunskap du har om hundar sedan tidigare, så lär vi oss mer tillsammans. Du har möjlighet att vara med under de tillfällen vi har Hundlära på schemat. Därutöver kan du också välja praktisk lära genom Hundträning såsom agility, kontaktövningar, lydnad och trix. Har du egen hund kan det på vår enhet i Vendelsö finnas möjlighet att ibland ta med din hund till verksamheten för att ni ska kunna vidareutvecklas tillsammans. 

Vi på LEVA förstår att den egna hälsan är jätteviktig för att må bra, för att ha roligt och för att ha energi att leva livet med kvalité.


Detta önskar vi att alla som är en del av LEVA får med sig. Förutom energigivande dagliga promenader med hundarna går vi och tränar på CoreGym ett par gånger i veckan, där vi även har nära samarbete med deras team av experter inom träning, kost och hälsa.


För dig som är motiverad att ta ett steg mot en praktik på annan arbetsplats än på LEVA finns det möjlighet att tillsammans med arbetskonsulent eller kontaktperson att planera för det.


Vi tittar då på dina kompetenser och intressen samt vilka arbeten som kan vara möjliga. Vi har många samarbeten inom varierande yrkesområden.


Vi stöttar dig under praktiken och finns med på plats så länge det behövs. Det är viktigt att det blir en bra matchning och att du känner dig trygg.  

På LEVA kan du också jobba inom IT/data/teknik, där dina tankar och idéer är det vi utgår ifrån.


Det kan vara allt från att jobba med basic grundfunktioner som nybörjare till mer avancerad data där du med kunskap ex. kan bygga hemsidor, redigera bilder och filmer, skapa appar och spel eller kanske man lockas mer av att hjälpa andra med deras krånglande datorer.