Här har du möjlighet att komma riktigt nära hundar och naturen!


På LEVA och Hundpassets hunddagis finns dagliga uppgifter relaterade till hundar.


Vi går på promenader, rastar hundarna, ger dem mat och städar deras rum. Du kan också hjälpa till i hundhallen eller arbeta i hundcaféet.


Vi lär oss tillsammans, och det finns möjlighet att delta i Hundlära och praktisk träning som agility och lydnad. Om du har en egen hund kan du ibland ta med den till verksamheten för gemensam utveckling.

Vi på LEVA förstår att den egna hälsan är jätteviktig för att må bra, ha roligt och ha energi att leva livet med kvalitet.


Detta önskar vi att alla som är en del av LEVA får med sig. Förutom energigivande dagliga promenader med hundarna, yoga och simträning tränar vi på CoreGym ett par gånger i veckan, där vi även har nära samarbete med deras team av experter inom träning, kost och hälsa.


För dig som vill ta steget vidare och prova på praktik inom andra arbetsområden finns det möjlighet till det. Vilken praktikplats det kan vara kommer vi fram till tillsammans. Vi har idag samarbete med flera olika lokala företag och föreningar.


Vi tittar då på dina kompetenser och intressen samt vilka arbeten som kan vara möjliga.


Vi stöttar dig under praktiken och finns med på plats så länge det behövs. Det är viktigt att det blir en bra matchning och att du känner dig trygg.  

Är du intresserad av att lära dig eller har du goda kunskaper inom data och IT?


Det finns olika uppgifter att utföra inom dessa områden.


Det kan handla om att lösa hårdvaruproblem, hjälpa till med att bygga och uppdatera webbplatser, skapa dokument och underhålla vår Discord-server.